29 Jan '15, 6am

#Luiis_3x ] Lisbon’s Vertigo Climbing Center invites visitors to climb all over their new caf... [ #Luispokel ]

Quintela and Simon wanted to create a multi-use space that echoed the vigor of the Vertigo Climbing Center, which itself is an adaptive reuse project which revamped a disused warehouse. The design duo decided to expand on the climbing gym itself, creating a pavilion that separates the center’s café, but can also be utilized like the rest of the facility. Inside, the red timber grid structure houses a small café area that is separate from the gym area with a cast concrete floor. The planks of wood on the inner walls are flat, creating a continuous surface that creates a more uniform, contained space for the café.

Full article: http://inhabitat.com/lisbons-vertigo-climbing-center-invi...

Tweets

#Luiis_3x ] Fossilized jawbone found by fisherm...

inhabitat.com 29 Jan '15, 3pm

Scientists have already identified three other ancient Asian hominids: Homo erectus was found in modern-day Java and China...

#Luiis_3x ] Nendo’s new Chocolatexture lets you...

inhabitat.com 29 Jan '15, 6pm

's Chocolatexture brings together three of our current obsessions: Japanese architecture, tiny things and chocolate . The ...